E
eddym
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam pytanie, które i tak pewnie zostałoby przeniesione tutaj wiec co mi szkodzi.... Pytanie do prawników studentów prawa, i wszelkiej maści humanistów
Muszę zdefiniować w swojej metodologii:
1. Rozumienie sensu i istoty prawa własności intelektualnej.
2. Wartościowanie prawa własności intelektualnej.
Możecie ominąć własności intelektualnej, bo nie o to chodzi. Chciałabym, żeby ktoś mi napisał po ludzku (choć nie tylko
) co to znaczy że osoba A rozumie sens i istotę prawa i co to znaczy że osoba B wartościuje prawo.
Wybaczcie za zawracanie głowy, ale mojego promotora nie zaspokajają żadne z moich podanych, poprawianych i poprawianych poprawianych definicji, które podaje, więc liczę na to, że może jakaś wasza będzie cudownie inna i różna od moich dotychczas mu podanych.
PZDR.
1. Rozumienie sensu i istoty prawa własności intelektualnej.
2. Wartościowanie prawa własności intelektualnej.
Możecie ominąć własności intelektualnej, bo nie o to chodzi. Chciałabym, żeby ktoś mi napisał po ludzku (choć nie tylko
Wybaczcie za zawracanie głowy, ale mojego promotora nie zaspokajają żadne z moich podanych, poprawianych i poprawianych poprawianych definicji, które podaje, więc liczę na to, że może jakaś wasza będzie cudownie inna i różna od moich dotychczas mu podanych.
PZDR.