K
kora kiara
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam serdecznie i zwaracam sie o porade a mianowicie: od trzydziestu lat mieszkam poza Polska ale jezdze bardzo czesto do domu,znaczy mojej mamy gdzie jestem na stale zameldowana.Moja mama mieszka w mieszkaniu gminnym(przyszkolnym,byla dyrektorem szkoly i jest obecnie na rencie)Od dziesieciu lat przebywam prawie pol roku u niej gdyz zdrowotnie nie jest za tego~Wlasnie dostala pismo z gminy:
"Zawiadami sie zgodnie z art.61§4 Kodeksu Postepowania Administracyjnego,ze 2008.10.06 zostalo wszczete z urzedu,postepowanie w sprawie WYMELDOWANIA Z POBYTU STALEGO pania B..... K....... zameldowana na pobyt staly w P.......
W zwiazku z powyzszym wzywa sie do zlozenia wyjasnienw tej sprawie"
No to tyle..........i tu moj dylemat~co ja mam wyjasniac?Czy to nie powinno byc odwrotnie,ze gmina powinna mnie cos wyjasnic,dlaczego chca mnie wymeldowac?
I dalsze moje pytanie~Czy maja takie prawo????Moja mama jest w szoku i sie zadrecza~ja nie umiem jej w tym pomoc i sama jestem laikiem w tych sprawach i nie wiem co dalej.
Dziekuje z gory za poswiecony mi czas
Z powazaniem
kora kiara
"Zawiadami sie zgodnie z art.61§4 Kodeksu Postepowania Administracyjnego,ze 2008.10.06 zostalo wszczete z urzedu,postepowanie w sprawie WYMELDOWANIA Z POBYTU STALEGO pania B..... K....... zameldowana na pobyt staly w P.......
W zwiazku z powyzszym wzywa sie do zlozenia wyjasnienw tej sprawie"
No to tyle..........i tu moj dylemat~co ja mam wyjasniac?Czy to nie powinno byc odwrotnie,ze gmina powinna mnie cos wyjasnic,dlaczego chca mnie wymeldowac?
I dalsze moje pytanie~Czy maja takie prawo????Moja mama jest w szoku i sie zadrecza~ja nie umiem jej w tym pomoc i sama jestem laikiem w tych sprawach i nie wiem co dalej.
Dziekuje z gory za poswiecony mi czas
Z powazaniem
kora kiara