Mam pytanie czy za kopniecie kogoś w buta można pójść do wiezienia ?

• Autor wątku Autor wątku dragon1983
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dragon1983

Użytkownik
Odpowiedzi
38
Mam problem co mam zrobić kazdy oskarza mnie o gwałt z przed 2 lat, kazdy o tym mówi i świadczy przeciwko mnie. Nie wiem co robic dzwoniłem na policję a ta powiedziała co się dzieje, to ja zgłosiłem ze kogos raz kopnołem w buta przez przypadek. A teraz kazy się smieje ze tą dziewczynę zgwałciłem a to nie prawda, jak to mozna zrobic przez buta ja juz sam nie wiem co robić.
Pytałem się na policji czy jestem o coś oskarzany a ta odpowiedziała ze nie.
Myślę ze jakby się toczyło postępowanie to i tak mi nie powiedzą. Mam pytanie czy mozna poszadzać kogoś o gwałt po 2 latach za kopniecie w buta bez zadnych dowodów tylko przez same poszlaki, na zasadzie ze ktoś tak powiedział bez mojego udziału. Proszę o odpowiedz bo niewiem co robić

djkjiwiejiejrijrijr4i4j4ijr4rr

fffrfffffffl;kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu3333333333333333333333333333333333333333hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Myślę ze jakby się toczyło postępowanie to i tak mi nie powiedzą.

Nawet jak cie osądzą i wsadzą do więzienia to też ci nie powiedzą...;)

Powrót