mam pytanie

• Autor wątku Autor wątku Łukaszo2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ł

Łukaszo2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
teraz niedawno zawarlem umowe z bankiem o wzecie porzyczki wszystkie papiery podpisalem i zostaly one wyslane do banku malem tylko czekac na pieniadze po 14 dniech niedostalem pieniedzy i pojechalem do nich i okazalo sie ze niedostane pieniedzy i zerwali ze mna umowe i ty moje pytanie czy oni moga cos takiego zrobic? czy skoro umowa doszla juz do skutku to musze dostac pieniadze?

Proszę zapoznać sie z umową co o tym mówi oraz oczywiscie powód nieprzyznania pożyczki, bo jak narazie nie wiemy z jakiego powodu nie wypłacili pieniędzy.

poprosilem o pisemne wyjasnienie....dopiero przyjdzie poleconym tylko ze mi ten kredyt przyznali mialem zdolnosc kredytowa w tym banku byla juz podpisana umowa mam ja w domu zaraz przeczytam ale mi sie wydaje ze niemoga tak zrobic bo ta jest tak jak umowa o prace dostaje umowe na 2 lata a [puzniej mi mowia ze mnie nieprzyjma... mam napisane n dzien ten i ten limit kredytowy wynosi ......zl

pan podpisał propozycję umowy ...- a czy podpisał ją ktoś reprezentujący Bank..?

ja podpisalem wszystkie dokumenty aw umowie nic o tym niema

W umowie raczej powinny być punkty odnośnie możliwości rozwiązania umowy, to jakby standard. Proszę poczekać na pisemne uzasadnienie odmowy, potem będzie można się do tego odnieść, na dobra sprawę wiemy teraz niewiele.

jest o rozwiazaniu umowy tylko ze ja bym mosial nieplacic albo cos takiego ja niemam innych kredytow ani niczego innego sie niedopatrza...

to juz bylo w bazie bo w miedzy czasie chcialem wziosc inny kredyt i mi odmowili z powodu tego ze dostalem w iinym banku

Powrót