mandat z policji a urząd skarbowy

• Autor wątku Autor wątku antau
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

antau

Użytkownik
Odpowiedzi
36
Witam jakiś czas temu dostałem mandat za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym tzn butelka była otwarta ale nic z niej jeszcze nie ubyło ale co się kłócić z policjantami :tuptup: wlepili mi mandat w wysokości 100 zł. jak na razie po 2 miesiącach nie przyszło żadne ponaglenie zapłaty a ja na tą chwile nie mogę zapłacić niedługo muszę rozliczyć się w urzędzie skarbowym i tutaj jest problem jak słyszałem policja czy komornik zajmuje zwrot podatku na poczet nie opłaconych mandatów, czy mogą tak postąpić?? proszę o odpowiedź dzięki !

To się popisałeś swoją odpowiedzią Markiz32

?

- no taka jest prawda - US jak najbardziej zabierze zwrot podatku na poczet niepopłaconych mandatów....

Na pewno Ci zabierze ale czym Ty się przejmujesz 100 zł można zarobić za jeden dzień pracy pomyśl głową a nie zadajesz takie pytanie

Ale ja nie mam zamiaru dzielic sie nawet groszem z us itp. zabira tyle ile potrzeba od reszty wara zlodziejom

antau napisał:
Ale ja nie mam zamiaru dzielic sie nawet groszem z us itp. zabira tyle ile potrzeba od reszty wara zlodziejom
to czy ty masz zamiar czy też nie...jest akurat mało istotny....

antau napisał:
grzeczniej młody człowieku

Powrót