Matactwo z art 231 § 2 k.k. Prokuratury Rejonowe w Gdyni

• Autor wątku Autor wątku PatrykGli
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PatrykGli

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
W pełni skorumpowana Policja i Prokuratura od trzech lat zataja swoje przestępstwa, które wielokrotnie zgłaszałem. Zrujnowali mi życie poszantażowali kiedyś bliskie mi osoby aby fałszywie na mnie zeznawały, lecz nie udało im się stworzyć na mnie dowodów, aby sprawę wyczyścić. Odwiedź mój kanale zostaw suba i komentarze, będę wdzięczny ponieważ aby odzyskać moje życie potrzebuję nagłośnić sprawę! Gwarantuję obalenie tej mafii, którą utworzył minister Zbigniew Ziobro i Mariusz Kamiński. Oto link do pierwszego filmu będącego streszeniem początku matactwa Prokuratury Rejonowe w Gdyni:

https://youtu.be/_Y4WeWGpD3k

Proszę Administratora o nie uleganie presji ze strony przestępców i nie banowanie mnie! Bo już raz to zrobiono i nie podano powodu. Nie mogę wstawić zdjęcia wiec wstawiam tekst.

"Zostałeś zbanowany z następującego powodu:
No reason was specified.

Data wygaśnięcia bana: Nigdy"

Wyślij to do polityków opozycji ,tu nie jest miejsce na takie sprawy stricte polityczne.

Moim zdaniem jak najbardziej jest. Jeżeli Prokuratura mataczy i zataja przestępstwa za pieniądze to trzeba nagłośnić taki temat, aby się temu przeciwstawić. Aaaa to co do opozycji przemo to pamiętaj, żę w takich sprawach jak ta wszyscy działają wspólnie dogadują się pod stołem. Politycy wolą nie mieć z Prokuratura na pieniu wolą się z nimi ustawić. Ponieważ jest to dla NICH bardziej opłacalne.

Podaje link do 25-streszczenia:
https://youtu.be/_Y4WeWGpD3k

Moim zdaniem obywatele powinni być poinformowani jak wygląda Prokuratura po reformach Zbigniewa Ziobry!

O tym jak działa Policja i Prokuratura w naszym kraju, wie każdy kto się w tej sferze obraca (niestety). A jeśli nie wie to wystarczy przejrzeć dowolne dane Eurostatu czy UE - Też na tym forum były liczne dyskusje na ten temat - jednak z dala od polityki (bo problem jest od 89', i nie związany jest z określoną partią tylko z całością funkcjonowania państwa).

Co do zasady starajmy się być z dala od polityki.

Policja niedba o interes obywatela. Jak jesteś z gdyni to pewnie słyszałeś, że teraz ściagają tego gościa co zabił małe dziecko, chyba Grzegosz coś... blokują pasy na obwodnicy trójmiejskiej bo podobno szukają faceta. Tak naprawde to nikogo nie szukają a zablokowali pasy na obwodnicy bo wg nich sprawa zrobiła się medialna i trzeba stwarzać pozory, że coś robią. W rzeczywistości utrudniają ruch i policjanci tam siedzący patrzą się w telefony i nic nie robią...

Powrót