C
cathy31
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam!PILNIE SZUKAM POMOCY !!! Jestem w 13 tygodniu ciąży coraż gorzej sie czuje przeszywa mnie ból brzucha wynajełam pokój w holandii niestety własciciele nie chca mi zapewnić zameldowania a to najwiekszy kłopot zeby ubezpieczyć sie nie da sie poprostu chodze na wizyty prywatnie ale wydałam już każda oszczedność pracuje tu mój chłopak on jest na ubezpieczeniu zdrowotnym ale ja nie moge być.Jak mam sobie poradzić z tym problemem przepracowałam 16 tygodni w holandii a żeby dostać zasiłek dla bezrobotnych by wyrobić ubezpieczenie trzeba przepracowanych 26 tygodni to jak mam teraz działać nie moge nigdzie sie zameldować prosiłam tyle osób zeby mi pomogli na próżno boje sie ze cos sie stanie mi i mojemu dziecku ...Nikt nie oferuje zameldowania na żadnym forum tyle ludzi prosiłam o pomoc i nikt a na mieszkanie z meldunkiem mnie nie stać wogóle wiec co teraz ?żadna ubezpieczalnia nie da mi ubezpieczenia bo nie mam ani meldunku ani zasiłku ?w Polsce też nie mam ubezpieczenia a holenderskie wygasło gdy dowiedziałam sie ze jestem w drugim miesiacu ciazy bo musiałam rzucić prace i teraz nie wiem jak sobie poradze chłopak wszystko robi zeby zarobic a i tak sie nam nie udaje .... Prosze o pomoc jaka kolwiek słowna bo sie wykończe psychicznie ze nie moge sie dowiedziec co sie dzieje ze mna i moim dzieckiem w brzuchu
((((((((((((( tymbardziej ze nawet prywatnie mnie juz nie stać i sie zapożyczyłam wszedzie
(((