A anifra83 Nowy użytkownik Dołączył 02.2012 Odpowiedzi 1 19 Luty, 2012, #1 mam pytanie czy nie bedzie zadnych konsekwencji jesli jestem zameldowana w Polsce a od 5 lat mieszkam i normalnie legalnie pracuje w Irlandi?
mam pytanie czy nie bedzie zadnych konsekwencji jesli jestem zameldowana w Polsce a od 5 lat mieszkam i normalnie legalnie pracuje w Irlandi?
goja1977 Nowy użytkownik Dołączył 02.2012 Odpowiedzi 6 20 Luty, 2012, #2 anifra83 napisał: mam pytanie czy nie bedzie zadnych konsekwencji jesli jestem zameldowana w Polsce a od 5 lat mieszkam i normalnie legalnie pracuje w Irlandi? Kliknij, aby rozszerzyć... a jakich problemów sie spodziewasz ?
anifra83 napisał: mam pytanie czy nie bedzie zadnych konsekwencji jesli jestem zameldowana w Polsce a od 5 lat mieszkam i normalnie legalnie pracuje w Irlandi? Kliknij, aby rozszerzyć... a jakich problemów sie spodziewasz ?
O ordonowna Użytkownik Dołączył 07.2011 Odpowiedzi 141 6 Marzec, 2012, #3 nie spotakałam się w zadnym irlandzkim formie z zapytaniem o zameldowanie Pytania są odnośnie posiadanych majatków czy nieruchomości Chyba dlatego ze tu pojęcie zameldowania nie istnieje
nie spotakałam się w zadnym irlandzkim formie z zapytaniem o zameldowanie Pytania są odnośnie posiadanych majatków czy nieruchomości Chyba dlatego ze tu pojęcie zameldowania nie istnieje