M
markus84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam,
piszę pierwszy raz na Waszym forum i będę wdzięczny za udzieloną mi pomoc.
Sytuacja moja jest nieco skomplikowana i z góry mówię, że nie znalazłem rozwiązania ani w wyszukiwarkach ani na forum
..więc chcę założyć działalność gospodarczą . Zameldowany jestem 200km od Warszawy.Jednak to tu właśnie się uczę, studiuję i chcę teraz zacząć prowadzić działalność gospodarczą.
Mieszkam na tzw. "stancji" czyli wynajmowanym mi przez emerytkę pokoju
.
Schody pojawiają się teraz bo jaki mam podać adres zamieszkania ? Czy wystarczy wpisać Warszawa ?? Do prowadzenia działalności zamierzam wynająć małe biuro - i to będzie mój adres i korespondencyjny i zakładu głównego i prowadzenia działalności gospodarczej.
Problem z tym adresem zamieszkania
Czy muszę podawać adres konkretny ??
Będę wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi
piszę pierwszy raz na Waszym forum i będę wdzięczny za udzieloną mi pomoc.
Sytuacja moja jest nieco skomplikowana i z góry mówię, że nie znalazłem rozwiązania ani w wyszukiwarkach ani na forum
..więc chcę założyć działalność gospodarczą . Zameldowany jestem 200km od Warszawy.Jednak to tu właśnie się uczę, studiuję i chcę teraz zacząć prowadzić działalność gospodarczą.
Mieszkam na tzw. "stancji" czyli wynajmowanym mi przez emerytkę pokoju
Schody pojawiają się teraz bo jaki mam podać adres zamieszkania ? Czy wystarczy wpisać Warszawa ?? Do prowadzenia działalności zamierzam wynająć małe biuro - i to będzie mój adres i korespondencyjny i zakładu głównego i prowadzenia działalności gospodarczej.
Problem z tym adresem zamieszkania
Czy muszę podawać adres konkretny ??
Będę wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi