A
agunia123411
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam mam pewien problem otrzymała od urzędu dzielnicy skierowanie Do zawarcia umowy najmu o mieszkanie komunalne dla siebie i 3 letniego syna ponieważ mieszkam w małym mieszkaniu z rodzicami i braćmi ojciec dziecka z nami nie mieszka płaci jedynie alimenty na syna skierowanie musialam zanieść do administracji i w tej chwili czekam juz ponad pol roku na remont mieszkania W międzyczasie dowiedziałam się ze jestem w kolejnej ciąży z nowym partnerem on nie będzie mógł chwilowo z nami mieszkać bo wynajmuje pokój w innym mieście gdzie pracuje i ma córkę z poprzedniego małżeństwa i moje pytanie jest takie czy w związku z tym ze jestem w ciąży urząd gminy ma prawo mi cofnąć to mieszkanie do którego mam skierowanie dodał ze teraz z rodzicami i tak się ledwo miescimy w 6 osób a nie będę mieć możliwości ani miejsca żeby zostać tu boje się ze urząd miasta cofnie mi mieszkanie i będę musiała wszystko zaczynać od nowa a na to mieszkanie juz i tak czekam ponad 2 lata takie długie listy oczekujących są