Minusowe saldo końcowe a komornik

• Autor wątku Autor wątku cozrobi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cozrobi

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam serdecznie. Nie mam pojęcia czy dodaję post w odpowiednim dziale, jeśli nie to proszę mnie pokierować. Dostałam dziś list od holenderskiej agencji pracy, w której pracowałam w wakacje. Koordynator nie złożył mojego wypowiedzenia, bo chyba zapomniał, a ja przez to już bedąc w Polsce musiałam odsyłać jeszcze raz rezygnacje itd. Przez to, że rezygnacja nie była złożona firma policzyła mi za jakiś czas mieszkania- pieniądze które miała dostać do zwrotu za ubezpieczenie poszły na to żebym nie musiała nic dosyłać i koordynator powiedział mi, ze starczyło i już jest sprawa uregulowana. Dziś dostałam taki list. Jestem studentką dzienną, nie pracuję. Nie mam nawet możliwości spłaty tego długu do piątku. Co powinnam zrobić? Czy oni w jakiś sposób mogą to ze mnie ściągnąć? Komornik holenderski może coś zrobić gdy jestem na terenie Polski? I czy nie powinni powiadomić mnie wcześniej, a nie dają mi 7 dni albo komornik? Błagam, pomocy!
Niżej zamieszczam list.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Dziękuję za odpowiedź! Ja jestem przerażona, ten komornik idealnie zadziałał na podświadomość. Czyli nie mam się czego obawiać?

Regand napisał:
Bezwartosciowy straszak szukajacy łosi. Nikt ci nic w polsce nie zrobi.

Dziękuję za odpowiedź! Ja jestem przerażona, ten komornik idealnie zadziałał na podświadomość. Czyli nie mam się czego obawiać?

Powrót