Motorower Naprawa

• Autor wątku Autor wątku Next5k
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Next5k

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam Serdecznie jeśli mój temat jest w złej lokalizacji proszę o przeniesienie z góry dziękuje.

Powiem prosto, w poniedziałek 16 zaprowadziłem do serwisu swój motorower aby zrobili zapłon gdyż miałem problemy nie odpalał wcale(jest kupiony od kogoś motorower więc nie posiadam żadnej gwarancji używany).Została ta usterka usunięta dziś czwartek 19 po 16 byłem go odebrać zapłaciłem koszt 200zł mała pierdółka została tylko wymieniona szczegół,odpala chodzi za 1 kopem cieszy mnie ale po wyjechaniu serwisu w drodze do domu zaczoł strasznie dławić się przed tym nie dławił się wcale chodzi ładnie poprostu od momentu od nich motorower dławi się jedzie 35km/h ciężko nie osiągnie swoich 45 km/h przygasza w pewnych momentach.Paragon posiadam,sam mechanik stego serwisu powiedział że, jak coś moge zgłosić reklamacje do nich tylko jeśli do nich pójdę jutro i powiem co i jak od momentu wyjazdu od nich czy oni mogą się wymigać od tego czy jak?

Jak to działa dokładnie czy mam jakie kolwiek prawa czy jestem poprostu na straconej lini?

Dziękuje za każdą odp przepraszam ale chciałbym naprawde dowiedzieć się.

Powrót