moze ktos udzieli mi odpowiedzi?

• Autor wątku Autor wątku karolac
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

karolac

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
witam.
juz daliscie mi odpowiedz, ze narzeczony moze stanac na wokande po 3/4 wyroku za to, ze zostal skazany za zorganizowana grupe przestepcza czy jest na to jakis paragraf, ze az po takim czasie moze sie starac czy to tylko tak z zycia wziete?
prosze o odp. bo nie wiemy czy skladac o te przedterminowe zwolnienie teraz czy czekac do tego 3/4 wyroku.

z gory dziekuje za odp.

Moniak mozesz nie blokowac moich postow?

jesli Moniak zablokuje ten post to prosze mi napisac prywatna wiadomosc. dziekuje :-)

ale juz jest ten temat z tego co widziałam Moniak podała Ci link wiec poczytaj zamiast sie złościć w temacie warunkowe zwolnienie tam napewno znajdziesz wyczerpującą odpowiedz na nurtujące Cie pytanie lub poczytaj sobie kodeks karny wykonawczy tam powinno wszystko być jasno napisane pozdrawiam

moze i jest ale nie ma tam informacji mnie interesujacej

a interesuje mnie czy jest na to jakas ustawa, ze po 3/4 wyroku moze stanas na wokande czy to tylko ich dziwne widzimisie

napisałam Ci wyraznie zebyś sobie poczytała TAK jest przepis i art i w temacie warunkowe zwolnienie napewno nie raz sie pokazał tylko trzeba poczytać :x

a moze masz linka do tego?

a ja nie mam czasu godzinami siedziec przed kompem.
chyba po to jest to forum by sobie pomoc i ci ktorzy maja jakis pojecie na dany temat by moglo pomoc, tak czy nie?
jesli jest na to paragraf to prosze powiedz mi jaki? bede wdzieczna

Wszystko jest w temacie warunkowe zwolnienie, do którego PODAŁAM już link.
Jeżeli nie ma (ale najpierw warto sprawdzić) to zadaj pytanie w tamtym temacie. Możesz też skorzystać z wyszukiwarki to przeszukania konkretnego tematu. Więcej czasu straciłaś na kłótnię z Moniką niż na znalezienie odpowiedzi.
I proszę nie pisać posta pod postem.
Zamykam po raz kolejny.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót