A
aldona39
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Prosze o pomoc " Mój znajomy oskarżony z art 270 par 1 kw (posłuzyl sie nieświadomie dokumentem z podrobionym podpisem w urzędzie-nikogo nie naraził na szkody) -ponieważ kilknaście lat temu leczył sie odwykowo w ośrodku dla alkoholików z alkoholizmu i padaczki (2 ataki) został wysłany przez Sąd na badania psychiatryczne i przyznano mu obrońcę z urzędu.Czy takie badania moga mu zaszkodzic w prowadzeniu firmy ?(od kilkunastu lat jest on abstynentem) czy moga mu odebrać prawo jazdy ,ew. czy może on normalnie podpisywac dokumenty i przyjmowac zlecenia i wykonywac normalne czynnosci w urzędach,PIT-y itd?.Prosze o pomoc bo w depresji to napewno był czasami gdyz praca tego wymaga a jego rodzina jeszcze znęca sie nad nim pisząc wymyslone oskarżenia do prokuratury ,która to umarza od razu.Czasami kilka razy w tygodniu musiał sie tłumaczyc z wymyslonych "przestepstw " .Gdzie ja mam sie zwrócic o pomoc ,aby sie odczepili w koncu od niego,bo nikomu krzywdy nie zrobiłi i jest szanowanym człowiekiem w kraju i za granicą .Nigdy nie byl karany i nie ma wrogów oprócz własnej rodziny ,która mu sukcesu nie może darowac,że podniósł sie z dna i załozył rodzinę.Błagam o pomoc.!!