Naliczenie za czesne na uczelni

• Autor wątku Autor wątku kazohstor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kazohstor

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam

Dostałem takie pismo od swojej uczelni

W związku ze skreśleniem Pana,z powodu braku wniesienia opłat należnego czesnego ,z listy studentow KPSW w Bydgoszczy na podstawie decyzji z dnia 16 października 2013 roku informuję ,że zgodnie z $7 punktem 1,2,3 umowy o naukę zawartej między KPSW a Panem,zobowiązany jest Pan do uregulowania zaległego czesnego z semestrego letniego i czesnego od początku trwania semestru zimowego do końca miesiąca ,w którym skreślenie nastąpiło , 30% odstępnego z semestru ,na którym miało miejsce skreślenie oraz opłaty rekrutacyjnej w wysokości 210zł
W pana przypadku powyższa kwota na dzień dzisiejszy wynosi 1773zł którą winien wpłacić do dnia 24lutego 2014r

Sprawa ma się tak że nie zdałem semestru letniego (1rok studiów) miałem dwa niezaliczone przedmioty i nie podeszłem do semestru zimowego (2rok studiów) .No i tu jest dla mnie nie logiczna sytuacja jak mam płacić za semestr zimowy skoro nie mogłem i do niego podejść bo nie miałem 1roku zaliczonego .Chodzi mi o to czy da radę jakoś do załatwić ,żeby opłacić zaległości za semestr letni (1rok) około 900zł a semestr zimowy (2rok) mieć jakoś umożony .No bo to jest absurdalna sytuacja ,że wymaga się uiszczenia czesnego za semestr do którego i tak nie mogłem podejść ... Inna kwestia dotyczy śmiesznej opłaty rekrutacyjnej 210zł czy da rade wystosować jakiś wniosek żeby również nie musieć tego płacić ?

Powrót