NARKOTYKI>>PROSBA O POMOC

• Autor wątku Autor wątku adam21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

adam21

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Witam

mam problem i proszę was wasza opinie.Wszystko zaczęło się 2 lata temu był to dlamnie ciezki okres ponieważ miałem poraz pierwszy doczynienia z policja dostalem wtedy zawiasy na kradzież chciał nic wtedy nie ukradłem a tylko przewoziłem rzeczy skradzione kumplowi ale mniejsza z tym?.wtedy tez miałem dostep do narkotykow niektóre osoby chcialy abym im cos załatwił bo mailem ?dojscie?. wtedy niewiedziac jakie mogą być z tego konsekwencje
załatwiłem paru znajomym niewielkie ilości około 1 grama marichulany były to także osoby nieletnie a dokladnie chodzi o 5 którym załatwiłem narkotyki lecz nie mailem z tego zadnej korzyści materialnej i teraz mi postawiono zarzuty poczęstowania 3 osoba które były maloletnie oraz załatwienie jednej osobie 2 gram która była już pelnoletnia wszystko dzialo się 2 lata temu od tamtego czasu niemam mogole dojscia do narkotykow,wszystko związane dzialo się 2 lata temu a sparwa wyszla dopiero pare dni temu!! po 2 latach.a ja od roku zaczynam sobie układać Zycie pracuje za granica od wrzesnia zamierzam się zapisac na studia aby mieć jakis konkretny papierek a tu nagle wyskoczylo mi to sparwa z przed 2 lat z która niemam nic już wspolnego a może mi to zepsuc moje Zycie?.mam do was pytanie na co mogę teraz liczyc na kare pozbawienia wolności czy po prostu dostanie zawiasow.czy jest wogole jakas szansa realna na dobre zakończenie tej sprawy?czy mam się zwrocic o pomoc do adwokata?? wolalbym tego uniknąć bo z tego co się orientuje jest to kosztowna rzecz..jak na razie przyznałem się do wszystkiego i mam dozor policyjny i zakaz opuszczania polski niejetety?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót