Nauczyciel nie wpisuje ocen

• Autor wątku Autor wątku Megan510
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Megan510

Megan510

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Mama problem z nauczycielem. Pisaliśmy oststnio sprawdzian z lektóry... Ja i pare tam osób dostało 5 a reszta same pały... A nauczyciel powiedział ze nam tego nie wpisze bo tu cytat " nie bedę zaniżac połowie klasie ocen " Czy tak moze byc, ze on se wybiera co wpisze a co nie? To ja mu mówie zeby mi skreslił te pały za zeszyt i odpowiedz bo mi to ocene zaniza :] ....Pytałam sie go czy mam przestac czytac lektóry i pisac sprawdziany skoro i tak mi oceny nie wpisze a on mi "rob co chcesz" A ja mu ze takie gadanie jest bez sensu. Odpowiedział ze on to wszystko bez sensu robi, tak to powiedział jakby nic nie potrafił madrego wymyslec... jakby nie wiedział co robi.... potem szybko wyszedł i tyle go widzialam. A oceny jak nie mam tak nie mam... Co moge zrobic zeby mi to wpisał?

Sorry za orty (jak są :p) i za chaotycznie napisany tekst :p

:)

teoretycznie każdy nauczyciel może oceniac wg własnego "systemu", jesli jest on niejasny lub rażąco dyskryminujący pewne "grupy" powinnaś sprawę zgłosić do dyrekcji lub opisać szerzej i do kuratorium.

rozważ jednak potencjalne korzyści (wpisana ocena) i straty (przykre życie z takim nauczycielem prawdopodobnie do końca szkoły)

Pozdro

Powrót