S
Screamer
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam. Jestem w 3 klasie technikum i mam, a w zasadzie z kolegami mamy problem z nauczycielem przedmiotu zawodowego. Bardzo często zdarza się, że przychodzi na lekcje pod wpływem alko, jednak dużego problemu z tym nie mieliśmy dopóki nie zaczął się nas czepiać i nie zaliczał nam kartkówek i sprawdzianów, mimo że mieliśmy treść zgodną z większością kolegów i w efekcie mamy już po 4 niedostateczne oceny, półrocze jest tuż tuż i czarno to widzę, a jakby tego było mało to ten sam nauczyciel uczy dwóch przedmiotów...
Co w takim przypadku można zrobić i jakie grożą nauczycielowi konsekwencje ?
Dodam jeszcze, że nauczyciel ma ok. 70 lat i nie mam pojęcia skąd wzięła się jego niechęć do mnie i kolegów, bo nie dochodziło między nami a nim do żadnych spięć ani tym podobnych rzeczy...
Edit. zapomniałem dopisać skąd wiem, że jest nietrzeźwy, siedząc rok temu w pierwszej ławce było czuć od niego kiedy mówił woń alkoholu, teraz kiedy siedzę w trzecim rzędzie kiedy chodzi również czuć i jest jeszcze jedna rzecz która utwierdza mnie w tym przekonaniu, kiedy czuć od niego % do pracy przyjeżdża autobusem, a kiedy jest trzeźwy samochodem..
Co w takim przypadku można zrobić i jakie grożą nauczycielowi konsekwencje ?
Dodam jeszcze, że nauczyciel ma ok. 70 lat i nie mam pojęcia skąd wzięła się jego niechęć do mnie i kolegów, bo nie dochodziło między nami a nim do żadnych spięć ani tym podobnych rzeczy...
Edit. zapomniałem dopisać skąd wiem, że jest nietrzeźwy, siedząc rok temu w pierwszej ławce było czuć od niego kiedy mówił woń alkoholu, teraz kiedy siedzę w trzecim rzędzie kiedy chodzi również czuć i jest jeszcze jedna rzecz która utwierdza mnie w tym przekonaniu, kiedy czuć od niego % do pracy przyjeżdża autobusem, a kiedy jest trzeźwy samochodem..
Ostatnia edycja: