Nauczyciel wstawił oceny z pracy sprawdzonej po terminie [...]

• Autor wątku Autor wątku areklawski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

areklawski

Witam, jestem uczniem pierwszej klasy technikum. Przez cały semestr wykonywane przez nas były różne prace na zajęciach z informatyki. Oceny z tych prac sprawdzonych wszystkie dawno po terminie (Dużo więcej niż 14 dni) zostały wstawione dopiero dzisiaj. Czy mogę domagać się nie wstawienia tych ocen gdy w statucie szkoły jest napisane, że nauczyciel ma 14 dni na sprawdzenie i wstawienie ocen do dziennika ale nie ma nic o tym co jeżeli nie sprawdzi. Nie uzyskałem pomocy od wychowawczyni. Proszę o szybką odpowiedź.

A chcesz być na cenzurowanym i mieć mówiąc waszym językiem " słabo w szkole" oczywiście ,że możesz, możesz wszystko ale po co? Ocena była słaba?

Ządać możesz wszystkiego, baaa jak bedziesz bardzo uparty, to jest spora szansa, ze tych ocen ci nie wstawią, jednak spodziewałbym się w zamian niezapowiedzianej kartkówki/odpytywania, z którega jaką ocene dostaniesz to chyba się spodziewasz.

Wredniocha napisał:
A chcesz być na cenzurowanym i mieć mówiąc waszym językiem " słabo w szkole" oczywiście ,że możesz, możesz wszystko ale po co? Ocena była słaba?

Na 4 oceny mam 2 jedynki w zasadzie bez podstawnie bo praca oddana w terminie i za samo oddanie jest dwójka poza tym na szczęście ostatni rok z tą nauczycielką mamy zajęcia bo przedmiot odchodzi w następnym roku. Dzięki za odpowiedź, zamierzam jednak postawić na swoim

areklawski napisał:
Na 4 oceny mam 2 jedynki w zasadzie bez podstawnie bo praca oddana w terminie i za samo oddanie jest dwójka poza tym na szczęście ostatni rok z tą nauczycielką mamy zajęcia bo przedmiot odchodzi w następnym roku. Dzięki za odpowiedź, zamierzam jednak postawić na swoim

Stawiaj, powodzenia:beer:

Powrót