NFZ podpis na wniosku o kartę EKUZ NIECZYTELNY

• Autor wątku Autor wątku Partyzant666
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Partyzant666

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Szanowni, mam problem z moim NFZ - otóż wysyłam skany wniosków o kartę EKUZ ( do leczenia za granicą), no i jest punkt: "czytelny podpis osoby składającej wniosek" - no i NFZ dwa razy odrzucił mi wnioski, bo:
1) Ukrainiec podpisał się cyrlicą to pani sie nie spodobało - kazała napisać drukowanymi "polskimi" literami - na moją odpowiedź, czy ona w chinach podpisała by się ichniejszymi krzakami wzruszyła ramionami, tak samo jak na moja sugestię, że drukowane litery to chyba nie jest podpis(?)
2) teraz juz przeszli sami siebie, załóżmy, że petent nazywa się Jan Kowalski vel Kowalczyk a podpisał się: Kowalski Jan - no i sytuacja jak powyżej - odmowa wydania bo podpis nie jego - więc wysłałem podpisy na jego oficjalnych dokumentach, że tak się podpisuje na dowodzie osobistym, prawo jazdy czy innych oficjalnych dokumentach, jak odpisać im aby się w końcu zatkali? Czy urzednik ma juz mi mówić jak mam się podpisać? korci mnie aby znaleźć skan ustawy podpisanej przez prezydenta i jej wysłać i kazać zgłoisć do prokuratury, ze popdpis nieczytelny i ze należy ją anulować, bo nie wiadomo kto ją podpisał,
wg mnie cyrk, Wy jak sądzicie?

edit:
Dodam, ze w decyzji którą mi wysłali, sami jako podpis użyli jakiegoś ślaczka, ślimaka czy jak by to inaczej określić jakiegoś bazgrołu.

Ostatnia edycja:
Dodam, ze w decyzji którą mi wysłali, sami jako podpis użyli jakiegoś ślaczka, ślimaka czy jak by to inaczej określić jakiegoś bazgrołu.:o:lol:

Powrót