Nie kompletne urządzenie odesłane z serwisu.

• Autor wątku Autor wątku epolaski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

epolaski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Witam

Wysłałem do serwisu Fixit tablet do naprawy w ramach gwarancji. Pojawiły się martwe piksele i miałem problem z ładowaniem(czasem nie łączyło). Po około dwóch tygodniach dostałem email od serwisu w którym poinformowano mnie, że gniazdo od ładowania zostało prze zemnie uszkodzone mechanicznie a to unieważnia umowę gwarancyjną. Do emaila zostało załączone zdjęcie uszkodzonego gniazda. Serwis poinformował mnie, że może to naprawić odpłatnie. Z powodu zbyt dużego kosztu, odpisałem że nie chce naprawy. Tablet został mi odesłany. Po otwarciu przesyłki zauważyłem brak owego gniazda w tablecie. Następnego dnia po odbiorze przesyłki zrobiłem zdjęcie urządzenia i wysłałem email do serwisu z żądaniem przywrócenia sprzętu do stanu z przed naprawy na ich koszt.
Co mogę jeszcze zrobić bo z odpowiedzią serwis się nie spieszy a nie chciał bym przegapić jakiś terminów.

Termin to bez zbędnej zwłoki. W chwili obecnej pozostaje czekać.

Serwis zachował się wzorowo i na własny koszt odebrał ode mnie wlutował gniazdko i odesłał tablet. Jestem pod wielkim wrażeniem i mogę śmiało stawiać FIXIT jako wzór postępowania z klientami. Temat można uznać za zamknięty.

Powrót