Nie mam możliwośći podjęcia pracy przez sąsiadów

• Autor wątku Autor wątku robertkalisz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

robertkalisz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam serdecznie. Już pisałem na forum o uciążliwych patologicznych sąsiadach. Wprowadziło się nad nami towarzystwo (mieszkanie socjalne) w październiku 2018r i od listopada nie mamy życia, spokoju i jest nam psute zdrowie psychiczne bo towarzystwo od godzin porannych rzuca czymś, wali, łomocze, biegają nie wiem co tam się dzieje, ale nie idzie wytrzymać, wzywano policje, poleciały pisma do MZBM. Ostatnio byłem z 3 sąsiadami u prezydenta i okazało się że dostali wypowiedzenie umowy do końca maja, jednak kobieta z MZBM twierdzi że nie opuszczą mieszkania i sprawa trafi do sądu o eksmisję. Przez tych sąsiadów nie mogę podjąć pracy gdyż nie jestem w stanie wyspać się po nocce, nie ma możliwości normalnego funkcjonowania z nimi a co mówić o spaniu po nocce, niestety mam 2 grupę inwalidzką i w grę wchodzi tylko branża ochrony i praca na nocki, czy jest jakiś sposób aby zaskarżyć tych ludzi ze stopy cywilnej o jakieś odszkodowanie czy o poniesienie kosztów na moją stronę? Nie wiem co mam robić bo musiałem pracę odmówić ze względu na tych ludzi i nie dociera do nich kompletnie nic, ani rozmowy ani prośby, ani policja, dzielnicowy, pisma z MZBM, tak jak by byli upośledzeni umysłowo. Proszę o informacje w tym temacie.

Powrót