Nie wiem jak nazwac Temat

• Autor wątku Autor wątku alewariat123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alewariat123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam,

Mieszkam w Anglii i nie wiem czy prawo jest takie same ale moze chociaz mi ktos pomoze nazwac to o czym tu napisze bo nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac czy tez pod czas rozmowy z prawnikiem jak mu to przedstawic.

Musze dac glupi przyklad.

Prosze sobie wyobrazic ze jestescie poroducentami Pasty do zebow,

-Macie ta paste w produkcji
-Zarabiacie stale pieniadze
-Uwazacie ze robicie to najtanszym kosztem jaki jest mozliwy

No i tu sie wlasnie pojawia moja rola bo jestem zwyklym szarym czlowiekiem ktory chcialby takiemu producentowi przedstawic mala zmiane danego produktu i uswiadomic w jaki sposob mogli by zarabiac znacznie ale to znacznie wiecej.

Wiec moim pytaniem jest jak sprzedac ulepszenie danego systemu ktory jest i presferuje dosc dobrze ale jak sprzedac tak zeby mnie nikt nie oszukal wykorzystujac to bez mojej zgody.

Czy jest taka mozliwosc ? Jest firma ktorej jestem w stanie dostarczyc kilka milionow rocznie a chcialbym naprawde nie wiele i problem polega natym ze nie jestem lapczywy chcialbym poprostu zarobic i dac zarobic.

Za wszelkie wypowiedzi Dziekuje.:ok:

Patent to jest wtedy kiedy wymyslisz cos samemu z tego co Wikipedia mowi
a ja mam lepsza opcje systemu ktorego dana firma uzywa.

Janusz M. napisał:

dlaczego przenosisz temat skoro prosze o znalezienie nazwy z jezyka Polskiego ? a moze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?

Janusz M. napisał:
Licz się ze słowami.

Powiedz mi to prosto w oczy w okolicznosciach ktorych wiesz ze nie masz racji.
Bo przez internet tylko mozesz mi dac Bana. Bo jesli jestes taki intelygent to bys pomogl a nie wchodzil w nie potrzebna wymiane zdan ktore i tak do nieczego nie prowadza.

Powrót