nie zamkniete konto w Barclays

• Autor wątku Autor wątku Annie557
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Annie557

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, 7 lat temu byłam w Anglii 4 miesiace, załozylam konto w Barclays ale go nie zamknelam poniewaz mialam dostac jeszcze wyplate i myslalam ze tam wroce. Miałam wtedy 19 lat i jak sie nie myle konto mialam darmowe. Nie dostalam zadnego listu do Polski o jakimkolwiek zadluzeniu, ale nie wiem jak w uk. Dodam ze karty juz nie posiadam poniewaz wciagnał mi ja bankomat kilka lat temu. Moje pytanie- czy moge miec naliczane koszty na tym koncie, czy może bank je zamknał? dodam, ze probowalam sie kontaktowac z bankiem telefonicznie ale nie chca mi udzielic zadnych informacji poniewaz nie mam nawet nr tego konta. CZy poprostu moge zapomniec o tym koncie? dziekuje za podpowiedzi!

Witam, wiem że wątek pisany ponad pół roku temu, ale chciałbym zapytać czy udało Ci się coś załatwić / dowiedzieć? Pytam ponieważ jestem w podobnej sytuacji. W UK byłem ponad 6 lat temu i otworzyłem jakieś darmowe konto w Barclays i również przed wylotem nie zamknąłem, bo czekałem na ostatnią wypłatę. Też nie wiem czy się martwić, czy po 10 latach sobie przypomną i zaczną ścigać za odsetki:rolleyes:

Pomagalem ze 2 lata temu komus, kto zrobil podobnie. Nie zamknal konta i nabil 1500 funtow dlugu w 2011. Nic nie przyszlo, zadnych listow. Wrocil do UK i mial problemy z zalozeniem konta. Po sprawdzeniu credit record okazalo sie, ze Barclays nawet nie wrzucil defaulta w papiery i jakims sposobem slad po koncie zaginal. Kolezka nie mogl otworzyc konta, bo mial zdefaultowany rachunek za wode czy cos. Po przedawnieniu normalnie zalozyl konto a z Barclaysa nic nie slyszal. Nic z tego nie bedzie, zadnych problemow. Oni to na straty spisali i tyle. Wszelkie defaulty zostaja w papierach na 6 lat a potem ida w zapomnienie.

Powrót