Z
zbyszek000
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam problem z umowa na usługi telekomunikacyjne. Ostatnio przedluzalem umowe w punkcie obslugi Play.Pani zaproponowala mi pakiet nielimitowanych rozmow do wszyskich sieci za 54 zl smsy platne lub moge sobie dodatkowo wlaczyc usluge nielimitowanych sms-ow i mms-ow w cenie 10zl na stronie play24. Oferta byla z telefonem i bardzo mi odpowiadala .Do podpisu dostalem 2 strony aneksu do umowy. Nie ma na tych stronach wykazu do cennika tylko 2 zakreslone okienka informujace ze klient otrzymal cennik uslug i regulamin promocji.Gdy wrucilem do domu i moje konto na PLAY24 zostalo dostosowane do nowej umowy okazalo sie ze w tym pakiecie nielimitowane rozmowy sa tylko do play i moge dokupic pakiet do innych sieci za 20 zl. Zlozylem reklamacje i dostalem odpowiedz ze cytuje:Rozumiem, że
opisana przez Pana sytuacja jest niekomfortowa. Przepraszam za
przekazanie
niepoprawnych informacji odnośnie dostępnych pakietów w
ramach posiadanej oferty
oraz
Wyjaśniam, że
wspomniana promocja nie przewiduje bezpłatnych połączeń do
innych sieci komórkowych.
W
związku z
powyższym w
tej części reklamację uznałam za
zasadną
Zaproponowali mi abonament nizszy o 33zl przez 6 miesiecy o kwocie lacznej 198 zl a reszte umowy po 54 zl plus 20zl za nielimitowane rozmowy do innych sieci.Zaznacze ze moja zona, corka oraz rodzice posiadaja telefony w innych sieciach. Chcialbym zerwac umowe poniewaz uwarzam ze zostalem wprowadzony w blad pzez obsluge i nie mam zamiaru ponosic kosztow niedoinformowania lub braku doswiadczenia ze strony pani pracujacej w Play.
Prosze o pomoc.
opisana przez Pana sytuacja jest niekomfortowa. Przepraszam za
przekazanie
niepoprawnych informacji odnośnie dostępnych pakietów w
ramach posiadanej oferty
oraz
Wyjaśniam, że
wspomniana promocja nie przewiduje bezpłatnych połączeń do
innych sieci komórkowych.
W
związku z
powyższym w
tej części reklamację uznałam za
zasadną
Zaproponowali mi abonament nizszy o 33zl przez 6 miesiecy o kwocie lacznej 198 zl a reszte umowy po 54 zl plus 20zl za nielimitowane rozmowy do innych sieci.Zaznacze ze moja zona, corka oraz rodzice posiadaja telefony w innych sieciach. Chcialbym zerwac umowe poniewaz uwarzam ze zostalem wprowadzony w blad pzez obsluge i nie mam zamiaru ponosic kosztow niedoinformowania lub braku doswiadczenia ze strony pani pracujacej w Play.
Prosze o pomoc.