Nieiwiem już co robić:(

• Autor wątku Autor wątku tora_sweet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tora_sweet

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam. Otórz mam pytanie jutro rano mój narzeczony ma sprawe o uchylenie sankcji(dostał 3 miesiace). Chciałabym sie dowiedzieć kto może uczestniczyc w tym posiedzeniu? Bo jak bylam na lipa u niego to mozil zebym sie normalnie tam wbila, bo mozna tak. Tylko musze powiedziec kim jestem. Niemam zadnego kontaktu z jego adwokatem pozniewaz wzieli go jego rodzice a niestety nieprzepadamy za soba i odsuneli mnie od wszystkiego, musze radzic sobie sama. On tez niechce adwokata jak jutro nic niezdziala i rodzice jego zbytnio sie mieszaja. Niewiem co mam juz robic, listow wyslalam juz z 10n przez dwa tygodnie, prokuratorke ma wredna strasznie, dostal narazie tylko dwa. Od niego niedoszly zadne. Ratuja mnie tylko lotki. Widzenia tez niedostalam ale napisalam prosbe jeszcze raz on tez o widzenie dla mnie zeby miec podparcie bo kankubina to nie rodzina. Pomozcie, co moge jeszcze zeobic?!!! BŁAGAM!!! I JAK Z TA SPRAWA JUTRO KTOS WIE JAK TO WYGLADA I CZY MOGE TAM WEJSC??? DZIEKUJE:(

Aaa...i dodam jeszcze, że niejestem świadkiem w sprawie. Także co z tym widzeniem wogóle? Boże jestem taka zagubiona w tym wszystkim. Jak myślicie może sie udać że uchyla mu jutro ta sankcje? Ma dziecko na wychowaniu matka ma ograniczone prawa, pozatym swoja firme. Boze niewiem co robic mam tyle pytan:(((

jeśli sprawa nie jest tajna to możesz wejść na nią jak masz jakiej pytania to śmiało pytaj ale w odpowiednich wątkach a na luźne rozmowy jest temat wolny

głowa do góry będzie dobrze:)

Posiedzenie Sądu - inaczej niż rozprawa - nie jest jawne.

jeśli sedzia sie zgodzi bedziesz mogła uczestniczyc w posiedzeniu jesli nie wyrazi zgody to niestety nie wejdziesz

aaa...juz jestem po...niestety go niewypuscili...sanki do 24 czerwca...zalamie sie chyba...jak jeszcze moge mu pozmoc, co robic? paczki sa, listy pisze widzenia niedostalam a;le staram sie nadal. na lipa chodze niewiem co jeszcze...boze dodaj mi sil...

Powrót