O
Omega11
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Otóż mam dziwny problem. Oskarżyli mnie, że rzekomo pobieram nielegalnie gaz co jest całkowicie absurdem. Po pierwsze licznik zdjęli jakiś rok temu i po drugie nałożyli plombę na co jest potwierdzenie i już tutaj nie rozumiem skąd oni wzięli taki pomysł, przecież nie da się w takim razie pobierać w jakikolwiek sposób gaz. Z gazu zrezygnowałem, iż wszystko mam na prąd, nie było sensu dalej mieć gaz. Na dodatek jakieś 3 miesiące temu był pan sprawdzać czy się niby gaz nie ulatnia. Nie rozumiem jak mogło do tego dojść. Żądają prawie 1000zł za coś czego nigdy nie zrobiłem.
W takim przypadku, jak mam się przegotować, gdy pójdę do nich żeby z łaski swojej uświadomili mi skąd mają tak absurdalne informacje? bo jestem w tak złym nastroju, że boję się iż wybuchnę i jeszcze sobie kolejnej biedy naklepie.
W takim przypadku, jak mam się przegotować, gdy pójdę do nich żeby z łaski swojej uświadomili mi skąd mają tak absurdalne informacje? bo jestem w tak złym nastroju, że boję się iż wybuchnę i jeszcze sobie kolejnej biedy naklepie.