Niepełnosprawny na nocy nie 7h tylko 3,5h czy można tak ?

• Autor wątku Autor wątku Soniak87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Soniak87

Stały bywalec
Odpowiedzi
527
Takie mam pytanie otóż mam niepełnosprawność i papier od lekarza medycyny pracy na mój wniosek dopuścił mnie do pracy nocnej także pracuje 7h w nocy teraz chciałbym przestawić się na pół nocek tj 3,5h czy jest to do zrobienia ?

Penue sie da za polowe wyplaty, ale to pytanue do pracodawcy czy oplaca mu sue ciec, którego trzeba w połowie nocy zmieniać

lovor napisał:
penue sie da za polowe wyplaty, ale to pytanue do pracodawcy czy oplaca mu sue ciec, którego trzeba w połowie nocy zmieniać

sam jestes cieć !!!

Nie trzeba zmieniać bo zawsze ktoś sobie może przyjść wcześniej lub zostać a jeżeli nie to świat się nie zawali, a jeżeli się pracodawca nie zgodzi to będę sobie chodził tylko 1-2 zmiana. To jak to załatwić z pracodawcą ?

Jak załatwić z pracodawcą? Porozmawiać z nim. Albo się zgodzi albo nie. Jakiej porady oczekujesz?

Czy ta moja zgoda na pracę w porze nocnej i nadgodzinach ma ważność? Na wniosku nie ma żadnych dat od - do. Na ostatnich okresowych lekarka medycyny pracy przekazała mi ustnie, że wniosek jest bezterminowy a HR się upomina, że muszę załatwić nowy.

ma ,aż do odwołania które możesz złożyć w każdym momencie

Powrót