Niespłacone kredyty w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku EMILA2321
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

EMILA2321

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
witam mam mam pytanie,oto 3 miesiące temu moja bratowa została zamknięta w więzieniu i nie wiem jak mam się dowiedzieć co się z nią dzieje czy ktoś powinien mnie o tym zawiadomić proszę o pilną odp.

mój znajomy wziął kredyt na swoją firmę w Niemczech na kwotę 50000 euro. Czy pójdzie siedzieć? Stracił tę firmę i chce ogłosić upadłość. Co mu grozi? Ma rodzinę w kraju i wszyscy trzęsą portkami

Witam.
Przeważnie jak ktoś pisze o znajomym to pisze o sobie.
Każdy kredyt jest do spłaty , Polska też jest w unii.
Pozdrawiam miłego dnia.

Nie pytam o rzeczy oczywiste! Jeśli nie zna Pan odpowiedzi to proszę mnie nie pouczać. Pozdawiam

I co ma piernik do wiatraka, że Polska też jest w unii? Prawo polskie,a niemieckie raczej się różni ! W Polsce za niespłacenie kredytu nie idzie się do więzienia. A prawa bankowego niemieckiego nie znam. Przeważnie Andreas nie znaczy zawsze! Gdybym ja brała
kredyt to bym wiedziała co mi grozi. A prawnika za kogoś wynajmować nie będę więc oszczędź sobie mądrości

Witam.
Proszę udać się do kredytodawcy i indywidualnie uzgodnić warunki spłaty, trzeba coś spłacać żeby negocjować kożystne warunki spłaty a w przyszłości umożenie resztę kredytu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Powrót