Nieświadome czytanie w myślach metodą techniki

• Autor wątku Autor wątku tlocox3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
T

tlocox3

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Takie szybkie pytanie, jeżeli ktos się zainteresuje tym to rozpiszę się bardziej na ten temat. Temat dosyć poważny. Chodzi bardziej o osobę nieświadomą, która nie użyczyła do niczego zgody - jest to karne?

Jeszcze raz po polsku.

LeszsekS napisał:
Prawo jeszcze nie usankcjonowało telepatii. Przenoszę do Hydeparku.

Skoro nie usankcjonowało to dlaczego to jest na tle dziennym, przykładem są osoby które są pełni świadome tego co robią, ale robią uszczerbki na psychice to jednak coś już znaczy? Dodam, że jestem osobą młodą, która nie popełniła żadnego wykroczenia prawnego a do telepatii raczej to się nie zalicza dlatego dodałem ,,metodą techniki'' Wiemy w jakich czasach żyjemy i wszystko jest możliwe. Imitowanie różnych ,,fake'' chorób typu urojenia, halucynacje itp. Pytanie co robić w takiej sytuacji?

kurcze, LeszsekS, że też zrozumiałeś, o co chodzi autorowi - szacunek.
ja naprawdę, choć bardzo chcę, nie potrafię.
można autorze jakoś po polsku wyjaśnić, o co Ci chodzi?

tlocox3 napisał:
... Pytanie co robić w takiej sytuacji?
Właśnie używając techniki wyczytałem Twoje intencje w Twoich myślach, za trollowanie będzie ban.

Ala.Kami napisał:
kurcze, LeszsekS, że też zrozumiałeś, o co chodzi autorowi - szacunek.
ja naprawdę, choć bardzo chcę, nie potrafię.
można autorze jakoś po polsku wyjaśnić, o co Ci chodzi?

Jest tego dosyć dużo, wiec nie wiem od czego zbytnio zacząć. Jeżeli nie zrozumiałeś/aś to przynajmniej zadaj pytanie, czy chodzi mi bardziej o prawo zwiazane z tą sytuacją, czy co dokładnie się dzieje, co chodzi mi po głowie. To się dzieje w czasie rzeczywistym bez przerwy od paru lat, nie mówię o chorobach naturalnych, tylko spowodowane takimi działaniami jak używaniu technologi (komputery, które przekształcają sygnały z mózgu na obraz, uczucia, które odbiera to inna osoba np z drugiej strony Polski) Masz parę przykładów na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2a7jUpry70E

LeszsekS napisał:
Właśnie używając techniki wyczytałem Twoje intencje w Twoich myślach, za trollowanie będzie ban.

Jakbym był trollem wymuszał bym jakiś głupi rzeczy od ludzi, wyżej wytłumaczyłem twoj zbędny i głupi post moderatorze.

czy dobrze rozumiem, czy pytasz o to, czy prawo usankcjonowało czytanie w myślach za pomocą komputerów? :-D

Ala.Kami napisał:
czy dobrze rozumiem, czy pytasz o to, czy prawo usankcjonowało czytanie w myślach za pomocą komputerów? :-D

Za pomocą komputerów, innych urządzeń do tego typu działań a najbardziej ludzi którzy dyspunują takimi urzędzeniami. Wyobrażasz sobię, że za nim coś przemyślisz druga osoba już wie o czym to będzie i zna odpowiedź? Widzi wszystko twoimi oczami, jeszcze gorzej jak dojdzie do tego, że ich słyszysz i dopierd*** Cię psychicznie jakbyś miał jakąś mikrosłuchawkę w uszach ^^ Do tego nie realny głos, który jest zmieniony podbity, wtedy masz satyfakcje taką, że nie wiesz z kim się konktaktujesz, nic nie wiesz a w drugą stronę działa to odwrotnie - całkowita wiedza na twój temat, wgląd realny. Gdzie prywatność, np karty kredytowe, hasła i inne prywatne rzeczy... 21 wiek

okej, takie bzdury to za dużo na moją głowę.
ale odpowiadając na pytanie - nie, prawo nie sankcjonuje takich sytuacji, tak samo jak nie sankcjonuje bytu prawnego elfów, wróżek i wiedźm

Ala.Kami napisał:
okej, takie bzdury to za dużo na moją głowę.
ale odpowiadając na pytanie - nie, prawo nie sankcjonuje takich sytuacji, tak samo jak nie sankcjonuje bytu prawnego elfów, wróżek i wiedźm

Bzdury nie bzdury, piszesz swoją opinię - spoko :D Lepiej wierzyć wróżbicie Maciejowi, albo w siłe Jasnowidza. Może kiedyś zobaczysz to w telewizji i wrócisz myślami do tego tematu.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót