nieszczęśliwie zakochana

• Autor wątku Autor wątku nielatka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nielatka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
:rolleyes:

witam zakochałam się w panu funkcjonariuszu króry interwenionał u mnie w domu (uciekLam z domu dziecka) i policja mnie tam znalazła teraz też jestem na ucieczce i mam pytanie co zrobić żeby on znowu u nmnie interweniował?wiem że ma na imie marcin i wiem z jakiego komisariatu.

Proszę obejrzeć film PSY tam była podobna sytuacja...ale nie skończyła się najlepiej.

Ostatnia edycja:
jak do ciebie przyjdzie z interwencja to popros go żeby sie wylegitymował zapamietaj imie i nazwisko i znajdź go na portalu społecznościowym:D

nieletnia i policjant, to tak jak miłość do fikcyjnej postaci z książki. Nierealne.

Bartata napisał:
Proszę obejrzeć film PSY tam była podobna sytuacja...ale nie skończyła się najlepiej.

W "dwójce" było mówione, że po tym wszystkim Angela do Paryża wyjechała...

@nielatka - może już pora wracać.

ile masz lat?
a tak po za tym chyba ten policjant nie odwzajemni twoich uczuć.
z tymi zarobkami poszuka pani z bmw lub porsche.

Słyszałem o przypadkach, że policjant zakochał się w dziewczynie, której wypisywał mandat:D:D:D. Powiedz dziewczyno ile lat masz Ty, a ile on.

Ja osobiście znam Strażniczkę Miejską, która jest związana z osoba której wypisywała mandat tak się poznali i miłość kwitnie..:D

ja znam kilkanaście przypadków gdzie f-sze poznali swoje żony na służbie i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Więc nie dołujmy dziewczyny i życzmy szczęścia w usidleniu ukochanego..:)

Przenieście się na jakieś "forum złamanych serc".

Wiesz, zakazany owoc smakuje najbardziej. Ja też przed osiemnastką pragnąłem pić, a teraz mam wstręt do wszystkich alkoholi z wyjątkiem wina :lol::lol:

Powrót