Niewywiązanie się z warunków umowy

• Autor wątku Autor wątku Lukasz77770
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lukasz77770

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam.
Mam taki problem mianowicie jestem w sieci T-mobile od dwóch lat i przedłużyłem umowę na nowych warunkach i wszystko było okej dopóki po paru miesiącach nie wyskoczyła mi propozycja przejscia na taryfe na nowych warunkach. Zadzwonilem z ciekawosci i Pan mowil ze moga mi wlaczyc dodatkowe pakiety Youtube, ipla gdzie nie bedzie pobieralo mi limitow. Mialem tez w mojej taryfie ulge w wysokosci 10 zl brutto. Pan mowil ze faktura bedzie taka sama cena nic sie nie zmieni itp. Ja jeszcze raz zapytalem czy nie ma gdzies haczyka a Pan mowi ze nie. No i tydzien minal pakietu nie wlaczono , dzwonilem do boa i mowili ze taki pakiet mi sie nie nalezy ze mam tylko bez limitu messengera i stracilem ulge 10 zl. I co teraz mam robic w tej sytuacji. Ka tej rozmowy nagranej nie mam tylko oni sa w jej posiadaniu. Czy moge zerwac umowe calkowicie bez konsekwencji czy tylko moge wrocic do poprzedniej taryfy. Martwi mnie to ze wprost Pan mowil bledne dane i teras ile osob zostalo tak oszukanych co nie sa biegli w tych sprawach..

Powrót