Nowe odrocznie kary pomocy

• Autor wątku Autor wątku Zaneta9393
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zaneta9393

Użytkownik
Odpowiedzi
197
Witam. Potrzebuje pomocy. W tamtym roku miałam składany wniosek o odroczenie kary jednak sąd 9maja go nie uwzględnił. Teraz dostałam nowe wezwanie do zakładu karnego wysłałam nowy wniosek wraz ze wstrzymaniem. Czy jest szansa że Sąd go w ogóle weźmie pod uwagę? Czy unorzy ponieważ ten pierwszy został nie uwzględniony? Sytuacja trochę się zmieniła i zawarłam wszystko we wniosku wraz z dokumentami

Skoro sąd 9 maja wniosku nie uwzględnił, a mamy 8.02. to chcąc nie chcąc odroczenie wykonania kary już się odbyło.

Tak bo miałam złożony wniosek o SDE i wstrzymanie do czasu prawomocnego zakończenia. Ale odbywałam inne kare w SDE w tamtym czasie ale to unorzyli z tego względu. I teraz mam ponowny wniosek i SDE lub osroczenie i nie wiem czy odroczenie może Tera się udać sytuacja uległa zmianie od czasu poprzedniego wniosku

Nic z tego nie rozumiem.

Ja z trudem ale zrozumiałem, ale nie będę przekładał na polski.

Odbywałam kare SDE od 23.01.21 do 23.01.22 w tym czasie zapadł stary wyrok 14miesiecy złożyłam wniosek o odroczenie jednak Sąd się nie przychylił złożyłam też o Sde i wstrzymanie i wstrzymali ale po jakimś czasie umorzyli bo dopatrzyli się że odbywam inna kare w tym systemie i od tamtej pory kara już nie była wstrzymana. Teraz skończyłam odbywać tą poprzednia kare w SDE i złożyłam ponownie wniosek o SDE do tej drugiej bo teraz już mogę ale teraz już nie wstrzymali kary do czasu rozpatrzenia SDE ani do odroczenia które ponownie teraz złożyłam że względu że sytuacja troszkę się zmieniła użyłam starych argumentów jak i nowych.

Powrót