Nowy serwis darowizn. Czy wszystko OK ??

• Autor wątku Autor wątku karoloxford
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karoloxford

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Hejka mam prośbę.
Czy może mi ktoś powiedzieć czy działanie takiego serwisu jest OK to znaczy czy nie dochodzi tu do jakiegoś wyłudzenia albo coś podobnego >>
Link który podam nie jest w celach reklamowych, jest tylko aby zobaczyć stronę i ją skomentować .... Pozdraiwam
http://www.darowizna.com.pl

:lol: jak ktoś chce niech płaci. ewentualnie jak mu nie robi róznicy może byc na moje konto :lol:

No ejka nie jest przecież tu żadne naciąganie aby wyśmiewać serwis ...
Wszystko jest proste, to tak jak byś coś obstawial no nie ... albo wygrasz albo nie tylko że tu masz większe szance na wygraną a nawet masz 100% szansy jeżeli postawisz na wszystkie 3 konta no nie ... Pozdrawiam

tak - a jak wyjasnisz, ze masz dostać 3 razy więcej niż wpłaciłeś

Nie rozumię pytania o wyjaśnienie tej trzykrotności ... Czytaj zakladkę :"Coś o Serwisie" Wygląda to tak ... wybierasz konto np 2 i powiedzmy wpłacasz tam 10 zł. jeżeli to konto będzie mialo najniższą sumę to ty jako dopisany do tego konta otrzymasz 3 razy tyle ile sam ofiarowałeś czyli w tym wypadku 30 zł. Można też: tak wpłacasz na konto 1 - 10 zł. na 2 konto 15zł. a na 3 konto np 20 zeta i jeżeli najniższą sumę będzie miało konto 1 to otrzymasz 30zł. jeżeli konto 2 to dostaniesz 45 zł a jeżeli konto nr 3 będzie miało najniższą sumę to dostaniesz 60zł. Proste no nie ....

taaak?
[cytat:axn4r9y4]

Po ostatnim dniu dopisywania darowizn na konta, sumy przy kontach
zostają wyzerowane a osoby przypisane do konta które, osiągnęło
najniższą sumę darowizn zostają przepisane do listy osób które otrzymają potrojoną wysokość darowizny którą przekazały do serwisu.
Oznacza to że jeżeli osoba przepisana przekazała darowiznę w wysokości
np. 50zł. do serwisu to otrzyma darowiznę od serwisu w wysokości 150zł.
[/cytat:axn4r9y4]

CZy mam rozumiec że kasę z 2 lepszych kont otrzyma karol mikołajczyk , a te naiwniaki z najmniejszego konta dostana jakiś ochłap. Nie wiem jak ludzie moga byc tak naiwni. ale z drugiej strony miałbym wtedy mniej roboty.

:lol:

Hej no nie taki ochłap Heh ... wszystko zależy od tego kto ile da no nie .... Sam sobie jest panem swojego losu ... Moje pytanie bylo czy wszystko w tym serwisie jest ok pod względem prawnym .... Pozdrawiam

regulamin jest nieprecyzyjny - ja bym cie scigał jakbym nie dostał kasy. ale głupsze rzeczy ludzie robia - w każdym razie postaram się umówic cie z jakimś ambitnym prokuratorem - może ci coś wyjaśni :D

Prokuratura w Lęborku jest na ul. Przyzamcze 2 :beer:

Hej ale dlaczego miał bys nie dostać kasy ??

A czy ktoś ma może jakieś wątpliwości co do zasady działania tego serwisu to znaczy czy jest nie możliwe aby to wszystko działało tak jak tam pisze ....

Powrót