O co chodzi z tymi kwitami na przepustki?????

• Autor wątku Autor wątku Marsac
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

Marsac

Użytkownik
Odpowiedzi
99
Witam czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć o co chodzi z tymi kwitami na przepustki bo niemam zielonego pojęcia z kąd się takie kwity biorą :help:Czy jak mój T pracuje po za ZK bez dozoru to jego pracodawca też może wystawić mu takiego kwita proszę o pomoc : :what:

Chodzi mi o kwity nagrodowe z kąd je wziąść i jak to wygląda :?: a tam gdzie każesz mi pisać to chodzi o przepustki to chyba nie to samo :?:

Hmm w temacie wyraźnie napisałaś "kiwty na przepustki". Na "kwity" trzeba sobie zasłużyć. Wystawia je wychowawca.

przepustka jest forma nagrody, wiec jak najbardziej jest to ze soba polaczone

a więc sory za pomyłkę ale czy pracodawca też może wystawić takiego kwita za dobre zachowanie w pracy :?:

Ale jaki pracodawca ? Ja szczerze mówiąc, nie rozumiem o co chodzi ?? Chodzi o osobę zatrudnianią poza ZK ??

Moniak, chodzi chyba o to, czy pracodawca osoby zatrudnionej poza zk moze wypisac wniosek o przepustke..ja to tak zrozumialam 8)

to ze przepracuje poza zk, pomoze mu w uzyskaniu przepustek..natomiast wg mnie sam pracodawca nie ma na to wplywu

Chyba że wystąpi do wychowawcy o taką przepustkę, ale nie wiem czy ma takie uprawnienia. Ale to w końcu chodzi o przepustkę ?? Jak tak to za chwilę temat zostanie zamknięty :)

nie chodzi mi o przepustkę tylko czy pracodawca może napisać jakieś pismo do ZK że w pracy jest nie naganny i nie ma z nim żadnych problemów :?:

ok Moniak a więc dzięki jeżeli pomyliłam tematy to można to zamknąć :?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót