Obowiazki Adwokata

• Autor wątku Autor wątku cherry77
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cherry77

Użytkownik
Odpowiedzi
56
Mam male pytanie. Dwa lata temu wynajelam adwokata ktoremu zaplacilam okolo 3000 zl i nie dostalam zadnego potwierdzenia wplaty i rachunku. Tak naprawde to nie ma sladu ze ten adwokat prowadzil moja sprawe poniewaz w dniu rozprawy bylam zagranica. Czy po tak dlugim czasie mam prawo prosic o rachunek? Czy adwokat ma obowiazek wypisac mi go i czy nie jest za pozno? Ponadto nie otrzymalam oryginalow dokumentow ktore przedlozylam do sprawy( min. odpis postanowienia rozwodu) . Teraz gdy dopominam sie o zwrot potrzebnych mi dokumentow slysze odpowiedz ze powinnam sama je odzyskac z sadu. Czy te wszystkie moje przypadki sa regula we wspolpracy klienta z adwokatami?

To nie ten dział, poprosiłem o przeniesienie.

dobrze tylko gdzie? napisalam tutaj bo nie wiedzialam gdzie moge taki temat zamiescic

Nie musisz szukać. Jak wątek zostanie przeniesiony pojawi się przy nim na liście tematów strzałka przekierowania. Klikniesz tu i trafisz tam gdzie znalazł się wątek.

jesli ktos moze odpowiedziec na moje pytania to bardzo prosze. jest to dla mnie bardzo wazne.

Powrót