M
MoroSdz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Na początku listopada kupilem w firmie komputerowej zestaw za ponad 3000zl...zamówienie przyszło w terminie jak należy...po wyjściu kuriera rozpakowuję pudła i okazuje się że obudowa jest ostro pokrzywiona...dzwonie do sklepu i mowie...oni proszą żeby spisać protokół...kurier już pojechał więc dzownię do niego, on mówi że jutro będzie bo już wyjechał z mojego miasta...następnego dnia przyjechał, spisaliśmy protokół - odsyłacz do protokołu - http://www.chikenn.com/moro/protokol.jpg ...i facet pojechał...minął tydzień nic się w sprawie nie dzieje więc dzwonię i Ci dopiero mi mówią że mam nadać przesyłkę na ich koszt + wysłać protokół faxem bądź mailem...obudowa została wysłana 12 grudnia + mail z protokołem...i znowu cisza...dwukrotnie wysłałem maila z protokołem....wreszcie zadzwoniłem do kierownika magazynu i ten powiedział żeby jeszcze raz napisać maila (na jego adres nie na sklepowy) z wyjaśnieniem...odpisał mi że wszystko ok ale on nie dostał protokołu (bo był wysyłany na sklep)...wysłałem mu jeszcze raz...odpisał że źle jest wypełniony bo jest napisane że karton nieuszkodzony...rzeczywiście karton był delikatnie na rogu zgniecony...mówiłem to kurierowi lecz on nie chciał tego napisać...wiem że powinienem wziąć papier do ręki bo teraz widzę że mogłem na nim napisać że się nie zgadzam z tym co on napisał...tyle że kurier to nawet nie powiedział o takiej możliwości ani nie dał dokładnie przeczytać dokumentu...
facet ze sklepu napisał że obudowę bedzie załatwiał przez serwis co zapewne znaczy że ją po prostu wyprostują...
czego mogę od nich w takiej sytuacji żądać...czy przez moje przeoczenie mam zgodzić się na to co oni mi zaproponują??
ta sprawa już ciągnie się ponad dwa miesiące[/img]
facet ze sklepu napisał że obudowę bedzie załatwiał przez serwis co zapewne znaczy że ją po prostu wyprostują...
czego mogę od nich w takiej sytuacji żądać...czy przez moje przeoczenie mam zgodzić się na to co oni mi zaproponują??
ta sprawa już ciągnie się ponad dwa miesiące[/img]