oc na matke

• Autor wątku Autor wątku D.Pawel
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

D.Pawel

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam kupiłem niedawno auto ale z auta korzysta matka bo ma dwa ostatnio miałem stłuczek gdzie mam teraz ubezpieczenie dość drogie na auto z pojemnością 1800c, słyszałem że jest coś takiego jak umowa najmu pojazdu moja matka ma 60 % zniżek za dwa tygodnie muszę wykupić ubezpieczenie w Allianz teraz gdzie mogę z naleci taką umowę najmu pojazdu i jak to mam załatwić p.s proszę nie pisać żebym szukał w google bo robiłem to przez jakieś 5 godzinek i nic nie znalazłem co by mnie interesowało

A co ma umowa najamu do OC? Zniżki dotyczą tylko współwłaścicieli i ewentualnie użytkowników, ale w ich przypadku brane są tylko zwyżki.

no właśnie też nie wiedziałem że jest taka możliwości dowiedziałem sie przez przypadek od przedstawiciela allianz że na przykład moja matka nie musi być właścicielem ani w spół właścicielem a mogę poprzez umowę najmu pojazdu ubezpieczyć na nią jako na użytkownika tego pojazdu w tedy liczą sie jej zniżki i mało tego rosną mi te zniżki dalej mimo tego że auto jest na nią ubezpieczone, więc potrzebny mi wzór umowy najmu pojazdu i z ta umową do allianza i z głowy tylko właśnie nigdzie nie mogę wyszukać tej umowy.

Powrót