Ocena końcowa z matematyki.

• Autor wątku Autor wątku jdm234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jdm234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam ,piszę na forum ponieważ dotyka mnie zła sytuacja z matematyki. Otóż problem polega nad tym , iż za tydzień jest wystawienie ocen (ze wszystkich przedmiotow mam oceny pozytywne) natomiast z matematyki pani się chyba uwzięła i mam wrażenie jakby celowo utrudniała mi zakończenie szkoły. Na pierwszy semestr miałem wszystko zaliczone 4x dop i raz dop+ , natomiast w tym semestrze posiadam 3xdop , 1xdop+ jedna ocene niedostateczna z dzialu i jedna ndst z dzialu , ktorego nie bylo nawet mozliwosci poprawy poniewaz pani zdecydowala sie odpuscic wszystkim.Jutro jest poprawa z tego jednego dzialu i pani straszy mnie ze jesli tego nie poprawie wystawi mi ocene ndst na zakonczenie roku. Jesli faktycznie by do tego doszlo i majac tyle pozytywnych ocen w stosunku do jeddnej oceny ndst czym moglbym sie ratowac lub u kogo? Myslicie ze pani dyrektor moglaby cos na to poradzic? Dodam , iż ocene proponowana mialem wystawiona 2 na 1 czyli blizej do 2 i od tamtej pory zadnej innej oceny mi nie przybylo. Prosze o pomoc to moja pierwsza tego typu sytuacja w zyciu. Pozdrawiam i licze na wyrozumialosc

Ostatnia edycja:
Jeżeli będzie Pan niezadowolony z oceny końcowej zawsze można wystąpić (rodzic jeśli Pan jest niepełnoletni) poprzez wychowawcę o egzamin komisyjny z przedmiotu, który ponownie oceni Pana wiedzę z całego materiału.

Powrót