U
uczen17
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, do 5 czerwca (poniedzialek) mialem w szkole wystawienie ocen proponowanych, w piatek dowiedzialem się o ocenie niedostatecznej z przedmiotu zawodowego co bylo dla mnie lekkim zdziwkiem, poniewaz na semestr mialem dostateczny a teraz co prawda mam 1 1 3+ jedynek pani nauczycielka poprawiac nie daje. W poniedzialek udalem sie do pani z pytaniem czy sprawdzi moja prace z zeszlej lekcji, ktora kazala oddac wszystkim do oceny. Odpowiedz byla jednoznaczna "nie" na pytanie czy w takim razie moge jeszcze w jakis sposob poprawic jedynki rowniez dowiedzialem sie, ze nie i ze brany pod uwagę jest caly rok pracy. Na argument, ze zeszly semestr mam przeciez bez jakiejkolwiek niedostatecznej pani nic sobie z tego nie robila. Moja frekwencja wynosi 77% moglaby byc lepsza ale od bitych 3 miesiecy bylem na kazdej lekcji, a w poprzednich miesiacach nie wszystkich zresztą bylem nieobecny maksymalnie jeden dzien w miesiacu.. Podczas tej rozmowy nie dostalem karteczki z powiadomieniem o zagrozeniu. Czy nauczyciel ma rację? Czy warto kierowac sprawę do dyrektora, ze nauczyciel odmowil mi jakiejkolwiek poprawy? Bardzo proszę o radę