oczernianie,obmawianie

• Autor wątku Autor wątku ber-shop
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

ber-shop

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić w tej sytuacji...- pewna pani była swego czasu bardzo natrętna wobec naszej rodziny!!! nie można było odprowadzić i przyprowadzić córki ze szkoły bo zawsze ona też była(co prawda jej córka chodzi z naszą do szkoły) ale sytuacja doszła do takich absurdów że ta kobieta biegła za nami z dzieckiem 3 miesięcznym w wózku i córką kilometr żeby tylko z nami przejść 2 metrów do domu!!! codzienne smsy o 7-8 rano bez odpowiedzi...nie skutkowało...przypadkowe nachodzenie w sklepie...na siłę wręcz zapraszanie dzieci do siebie!!! i wiele takich sytuacji!!! lecz gdy żona w końcu nie wytrzymała i powiedziała tej kobiecie że nie chcę mieć z nią nic wspólnego i żeby dała nam spokój sytuacja się drastycznie odwróciła teraz obgadała,oczerniła nas w śród wszystkich znajomych na osiedlu nawet nie wiemy co mówiła bo ludzie przestali się oddzywać...tylko nieliczni ci mądrzejsi nie dali wiary w jakieś ploty...tym bardziej że my z żoną raczej prowadzimy taki tryb życia ze nie chodzimy i nie spotykamy się na osiedlu z tymi ludźmi...ja osobiście doradzam żonie żeby nie robiła nic a wszystko wróci do normy i to oni będą się wstydzić ale muszę przyznać że zaczyna mnie to irytować bo żona to przeżywa a nic nikomu nie zrobiła...Proszę o radę co można zrobić z tymi ludźmi prawnie ???

Powrót