P
Paulared
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Cześć, mam problem z reklamacją słuchawek, otóż jedna ze słuchawek bezprzewodowych przestała działać, dodam, że kupowałam je ze sklepu na Allegro, jako że zostało mi jeszcze kilka msc reklamacji to zgłosiłam ją sprzedającemu poprzez dyskusje na Allegro. Sprzedawca dopytywał na wszystkie strony, czy dobrze je ładuje, czy je resetowałam. Po czym stwierdził żebym je odesłała do ich sklepu, po paru dniach napisał mi że reklamacja jest odrzucona, bo słuchawki są zalepione śluzem a jest to produkt higieniczny. Ogólnie zgadzam się z taką argumentacją, bo kto by chciał tego dotykać, ale ja swoje słuchawki właśnie z tego względu dokładnie wyczyściłam, powerbanka również. Pan wysłał mi zdjęcie, które na pewno nie przestawiało moich słuchawek, bo te ze zdjęcia są tak bardzo usyfione, że moje nigdy nawet przez chwilę tak nie wyglądały, ktoś kto by je nosił, w ogóle chyba uszu nie mył. Jutro serwis ma mi wysłać filmik z rozpakowywania mojej przesyłki, choć podejrzewam, że może być jakoś sfabrykowane, powiedzcie co robić?