M
MamDwaPytania
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 43
Dzień dobry. W skrócie. Kupiłem dostęp do wydarzenia sportowego i dzięki temu mogłem je obejrzeć przez internet. Jednakże część wydarzenia się nie odbyła. Akurat na tę część najbardziej czekałem. Złożyłem reklamację i domagałem się zwrotu środków. W odpowiedzi dostałem:
"Zgodnie z poniższymi punktami w regulaminie nie przysługuje Państwu zwrot:
Punkt 2 paragraf 9: Usługodawca nie odpowiada za zmiany w Treściach Cyfrowych udostępnianych poprzez Serwis z przyczyn od niego niezależnych
Punkt 7 paragraf 5: Nie istnieje możliwość reklamacji wynikającej z niezadowolenia z zawartości Treści Cyfrowej udostępnionej przez Usługodawcę".
Czy organizator wydarzenia ma rację, a ja nie mogę reklamować tego i otrzymać zwrotu?
"Zgodnie z poniższymi punktami w regulaminie nie przysługuje Państwu zwrot:
Punkt 2 paragraf 9: Usługodawca nie odpowiada za zmiany w Treściach Cyfrowych udostępnianych poprzez Serwis z przyczyn od niego niezależnych
Punkt 7 paragraf 5: Nie istnieje możliwość reklamacji wynikającej z niezadowolenia z zawartości Treści Cyfrowej udostępnionej przez Usługodawcę".
Czy organizator wydarzenia ma rację, a ja nie mogę reklamować tego i otrzymać zwrotu?