Odroczenie wyroku ...........

• Autor wątku Autor wątku sandra6333
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sandra6333

Mam pytanie .

Malzonek czeka na wyrok w areszcie sledczym , sprawa jest w pazdzierniku ....spowodował wypadek ze skutkiem ale był po alkoholu 1.3
Nigdy nie był karany , czy ma szsnse na odroczenie wyroku do np. konca lutego ?

Chciałabym aby pomogł mi sie przygotowac na zime , mamy duzy dom i 3 dzieci zostalam sama bez zadnego wsparcia .....rodzice nie zyja a jedno z nieletnich dzieci wymaga opieki jest dzieckiem niepelnosprawnym umyslowo ma ADHD a w dodatku ulegl wypadkowi i obecnie chodzi o kulach . Nie wim jak to wszystko pogodzic , nie moge podjac pracy bo w okolicy nawet nie ma , musiałabym jedzic przynajmniej 50 km codziennie . Syn ma lekcje indywidualne na rok 2008-09 ze wzgledu na swoja chorobe bo bardzo utrudnia innym dzieciom lekcje no i przez wypadek . cała trojka sie uczy , nik niepotrafi mi pomoc a opieka płaciła tylko przez 3 mc .......a co dalej ?

Maz to byl nasz jedyny zywiciel poo wypadku syna musiałam zrezygnowac z prowadzenia dzialalnosci bo nie dawałam sobie rady z pilnowaniem dzieci .
Teraz mam same problemy sredni syn pokazuje rogi mial juz sprawe w sadzie o grozenie nauczycielowi i grozenie kolegom nozem , sprawa zaczela sie w zeszlym roku jak jeszcze małzonek byl z nami ....syn ma 13 lat i boje sie ze wkoncu cos gupiego zrobi .
Wiem ze malzonek nie zrobil dobrze i kara musi byc , wiem co czuja rodzice tamtej dziewczyny bo sama taka sytuacje w rodziie miałam , jet mi przykro i wstyd .

Prosze pomozcie mi w mozliwy sposob :(:(

szanse na odroczenie są raczej marne...natomiast po wyroku skazującxym może starac się o przerwę w odbywaniu kary z uwagi na trudne warunki rodziny...

czy wogole jest szansa na to ze bedzie miał przerwe w odbywaniu kary ?

teraz pracoje , ma dobra opinie , nagrody czy to mu pomoze w wyroku i po .

sandra jak juz Twoj mąż bedzie po wyroku piszcie o przerwe to Wam napewno nie zaszkodzi a moze jedynie pomoc a szabse? wiesz to wszystko zalerzy od sedziego i od sytuacji w jakiej jesteś

sandra6333:

masz prawo do zakładania 10 wątków w sprawie Twojego męża, ale po co pytasz o coś, co możesz przeczytać na forum;

nie ma czegoś jak odroczenie wyroku (dokładniej wykonania kary pozbawienia wolności), który jeszcze nie zapadł;

a co do aresztu, bo to jest już inna kwestia, to Ci już pisałem

Powrót