Odrzucona Reklamacja-Prośba o pomoc

• Autor wątku Autor wątku eternalasd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

eternalasd

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam jestem tu nowy i jest to mój pierwszy temat i nie ostatni.
Moja reklamacja została odrzucona z powodu niby rozległej szkody obuwia.
Proszę o pomoc w napisaniu odwołania do tej wypowiedzi poniżej na zdjęciu.
Z góry, Dziękuję ;)
:!:Jestem oburzony tym, że nie dostałem zwrotu ponieważ każą człowiekowi na boso wracać do domu bez butów, bo inaczej nie da się tego obuwia nie uszkodzić. :!:
Dodam że to obuwie "but" zniszczył się w trakcie powrotu do domu gdy zobaczyłem już że przód się urywa, szedłem do domu i niestety podeszwa odkleiła się prawie do połowy.

f0hwMgWGj

Ostatnia edycja:
Polecam użytkować buty na zmianę. Dzięki temu unikniemy nie tylko odrzucenia reklamacji, ale także zadbamy o odświeżenie zapachu butów. Noszenie jednej pary codziennie daje taki efekt, że wady się pogłębiają i np. z mini rozklejenia gumy mamy oderwanie podeszwy. Niestety dla Pana uważam że opinia odzwierciedla stan faktyczny.

Buty były używane tylko i wyłącznie okazyjnie niestety chodzę wszędzie na piechotę a do urzędu nie będę nosił butów na zmianę więc nie wiem jak to uzasadnić. :mad:

Urzędnik nie potrafi napisać pisma reklamacyjnego? Ktoś za Pana pisze także pisma do petentów? :o

Tego "ponieważ każą człowiekowi na boso wracać do domu bez butów" w piśmie nie znalazłem. Czy ta informacja została przekazana Panu ustnie?

W piśmie proszę zawrzeć, że oddał Pan buty do reklamacji niezwłocznie po zauważeniu wady. Czy to odniesie skutek? Wątpię, skoro wada jest ogromna.

Dziękuję serdecznie za pomoc. Temat można zamknąć.

Powrót