Odsetki za czesne wsb

• Autor wątku Autor wątku Ona.11
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Ona.11

Użytkownik
Odpowiedzi
34
Witam,
Zrobiłam przelew za czesne który według banku dotarł na konto w ostatni dzień do wpłaty czesnego. A dziś na swoim koncie są odsetki i brak wpłaty. Dzwoniłam do działu finansowego, powiedziałam że bank zrobił wczoraj przelew i pieniądze są na pewno na ich koncie... a Pani stwierdziła, że nie uzna mojego potwierdzenia bo czekają na informację od ich banku o przelewie i mam zapłacić odsetki! Czy to jest zgodne z prawem??? Przecież zapłaciłam w ostatni dzień.
WSB jest miła tylko do podpisania umowy! a dorabiają się na licznych odsetkach.

Pieniadze maja byc na ich koncie w ten dzien a nie wplata ma byc dopiero zlecona.

I inna sprawa, ze wczoraj zadne przelewy nie mogly byc realizowane bo w niedziele nie sa wysylane. Wiec owszem wczoraj zlecilas ale wyszly z twojego banku dopiero dzisiaj rano i dotra popoludniu do banku odbiorcy.

Rozumiem, ale zrobiłam w niedzielę, dostałam potwierdzenie że w poniedziałek doszedł rano. Dziś jest wtorek i nic? To ile mam czekać? Przy rekrutacji powiedziała że spokojnie mogę zapłacić w ostatni dzień, a teraz odsyła mnie do regulaminu jakby szybciej nie mogła mnie o tym poinformować.

loco1 napisał:
Ale wczoraj to był poniedziałek. ;-)

Pisałam do banku, pieniądze są na ich koncie... ale obsługa finansowa WSB czeka na jakieś potwierdzenie? Nie wiem o co chodzi skoro przelew podobno doszedł.

Powrót