A
Anna Marciniak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Rok temu upadłem na kolano na lekcji wychowania fizycznego. Odczułem wielki ból, ale nikomu nie zgłosiłęm o wypadku, bo myślałem,że to nic poważnego. Kolano zaczęło mnie boleć jeszcze mocniej i ból nie ustępował.Chodzłem do lekarza, przepisywał drogie antybiotyki i bolesne zaszczyki lecz nie pomagały. Okazało sie, że postawił złą diagnozę( bo to leczenie było na łekotkę). Mama skonsultowała sie z lekarzem z Poznania na zdieciu rtg był widoczny torbiel dla pewności zrobiliśmy tomografie kąputerową. Okazało sie ze to torbiel 2,3cm na 3cm kosci udowej prawej. Pojechałem z mamą do szpitała w Poznaniu. Odbyła sie operacja w szpitalu Wojewódzkim zastosowano leczenie
Zabieg operacyjny dnia 06.03.2008-PKD-dojście do cysty Kłykcia przyśrodkowego k.udowej od strony przyśrodkowej. Wyłyżeczkowanie zawartości cysty. Pobranie materiału do badania HP. Wypełnienie lozy po znianie przeszczepami kostnymi liofilizowanymi. Zalecone leki Fragmin 5000 j s.c 1x1 przez 20 dni. Rehabilitacja trzy miesiące.
Czy należy mi się odszkodowanie ze szkolnego ubezpieczenia. Dziękuję za odpowiedż.
Zabieg operacyjny dnia 06.03.2008-PKD-dojście do cysty Kłykcia przyśrodkowego k.udowej od strony przyśrodkowej. Wyłyżeczkowanie zawartości cysty. Pobranie materiału do badania HP. Wypełnienie lozy po znianie przeszczepami kostnymi liofilizowanymi. Zalecone leki Fragmin 5000 j s.c 1x1 przez 20 dni. Rehabilitacja trzy miesiące.
Czy należy mi się odszkodowanie ze szkolnego ubezpieczenia. Dziękuję za odpowiedż.