Odszkodowanie za spalenie włosów w SALONIE FRYZJERSKIM

• Autor wątku Autor wątku nat_mar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nat_mar

Witam.
Nie wiem czy w dobrym miejsu pisze.
Sprawa wyglada tak bardzo liczyła bym na pomoc.
Moja mama była u fryzjera..
Wyszła z tamtad bez włosów..
Poszła do fryzjera na trwała ondulacje, fryzjerka trzymała jej wałki owiele za długo.. wlosy trzeba było ściąć do zera ponieważ nie dało sie ich juz w żaden sposób uratować.
Szukam pomocy poniewaz moja mama chce żądać odszkodowania za straty moralne i psychiczne i zwrot kosztów peruki . Dowiedzieliśmy się, że jej sie należy takie odszkodowanie . Tylko pytanie jaka suma?
Pytam o to tu ponieważ moja mama nie chce się ośmieszyc z jakas kosmiczna kwota a także żeby tez nie byly to jakies grosze .. tylko tyle ile faktycznie za cos takiego sie nalezy . To co wydazylo zostawia nie odwracalny uraz psychiczny poniewaz fryzjerka 14 lat doswiadczenia a tu takie coś z czego podobno okazalo sie ze moja mama nie jest pierwsza w ostatnim czasie u niej . Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam .

dubel ... tylko po co , każdy kto ma się wypowiedzieć trafi na poprzedni wątek

tak nie do końca Twoja sprawa , to nie czat , zaakceptowałaś regulamin warto by się do niego stosować ,
a że nie jest to odpowiedź każdy może przeczytać ...

kirman napisał:
tak nie do końca Twoja sprawa , to nie czat , zaakceptowałaś regulamin warto by się do niego stosować ,
a że nie jest to odpowiedź każdy może przeczytać ...

Nie naruszylam regulaminu więc ten komenatarz jest zbędny jak i ten wyżej. Nie chcecie pomoc to dowidzenia

nat_mar napisał:
Nie naruszylam regulaminu więc ten komenatarz jest zbędny jak i ten wyżej. Nie chcecie pomoc to dowidzenia

Dziewczynko...widzę, że masz bardzo duży problem czytania ze zrozumieniem...

§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
[...]
- powielane w różnych miejscach na forum
[...]

nie wiem jak ciebie ale mnie Rodzice nauczyli, ze za dobre rady grzecznie sie dziekuje.

Ostatnia edycja:
Powrót