Odszkodowanie ZUS

• Autor wątku Autor wątku plejstudio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

plejstudio

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam serdecznie.
Mam mały problem, a mianowicie zus nie uznał mi wypadku pprzy pracy odwowałem się od tej decyzji i będzie sprawa w sądzie. A dokładnie chodzi mi czy mogę starać się teraz o odkodowanie czy muszę czekaż aż się sprawa zakończy?
Dziś odmówiono mi rehabilitacyjnego przez mój mały błąd ponieważ chciałem przerwać leczenie wziełem od lekarza n9 i lekarz na końcu napisał "leczenie zakończone" i na tej podstawie mi odmówili nimo że mam dalej nogę nie sprawną ( uszkodzenie nerwu strzałkowego) w sumie mój bład bo dodałem ten druk n9 o świadczenie rehabilitacyjne ale przez sprawe byłem zabiegany bo zbierałem dowodu i nie przeczytałem tego Czy można coś z tym zrobić czy trzeba się odwołac i kolejna sprawa?

Ale głownie chodzi mi o to odszkodowanie/

Pozdrawiam.

Tak jedno razowe odszkodowanie o które się stara na koniec leczenia.
Które według zus już jest zakończone, bo nie mam co się kłocić o rehabilitacyjne bo i tak mam sprawe już z nimi o wypadkowe

ZUS wypłaca odszkodowania za wypadki w pracy - musisz poczekać na orzeczenie sądu

Dzięki.

A jeśli chodzi o ten mój błąd który popełniłem przy komisji rehabilitacyjnej to da się coś zrobić?

Powrót