E
esk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. w listopadzie 2007r otrzymałem z art.263 par.2 wyrok jednego roku i 4 miesiecy pozbawienia wolnosci w zawieszeniu na 3 lata.W pazdzierniku tego roku bede miał posiedzenie w przedmiocie zarzadzenia wykonania kary pozbawienia wolności na podstawie informacji z ministerstwa spawiedliwosci,ze w okresie próby (dokładnie pazdziernik 2008r) popełniłem przestepstwo z art 270 par.1kk(1rok w zawieszeniu na 4 lata) oraz
art 71 par.1 kk .Chciałem sie dowiedziec czy to sa czyny podobne?i czy jest jakas szansa na nieodwieszanie wyroku?czy na decyzje sądu bedzie miało wpływ to ze zacząłem nauke w policealnej szkole dla dorosłych i znalazłem prace oraz takie informacje ze jestem po wypadku samochodowym(od roku niesprawna reka,2 operacje niedługo 3,wymagane rehabilitacje,cały czas kontynuowane leczenie).prosze o odpowiedz.z góry dziekuje.
art 71 par.1 kk .Chciałem sie dowiedziec czy to sa czyny podobne?i czy jest jakas szansa na nieodwieszanie wyroku?czy na decyzje sądu bedzie miało wpływ to ze zacząłem nauke w policealnej szkole dla dorosłych i znalazłem prace oraz takie informacje ze jestem po wypadku samochodowym(od roku niesprawna reka,2 operacje niedługo 3,wymagane rehabilitacje,cały czas kontynuowane leczenie).prosze o odpowiedz.z góry dziekuje.